Club Penguin-info: Andre Links:
Club Penguin Times Spil Club Penguin
Guides
Penguin Style
Kontakt

søndag den 8. juli 2007

Ice Berg ødelægges

Så er vi klar med en hastenyhed. Lige nu på "Ice Berg" (isbjerget) prøver fantastisk mange pingviner at tippe bjerget. Nede i "The Cave" kunne man få gratis hjelme, og hvis man danser, mens man har dem på, så får man værktøjer til at lave hul i jorden. Man kan naturligvis ikke bare sådan lave hul i jorden, men der er nogen, der har fået den idé, at en masse pingviner skal stille sig op på Isbjerget og bruge værktøjet. Det bliver spændende at se, om der sker noget.


En kæmpe flok af pingviner, der vokser og vokser, prøver at få ødelagt "Ice Berg" (isbjerget).

Gratis hjelm og oversvømmelse i grotten

Hvis du tager ned i grotten (The Cave), kan du få en gratis hjelm, uanset om du er member eller ej. Vi behøver vist ikke at fortælle meget mere, end at den er gåturen værd.

Der er også oversvømmet i øjeblikket, da der er gået hul på glasset til akvariet i rummet ved siden af. Der skal snart gøres noget ved det, hvis ikke hulerne i Club Penguin skal oversvømmes. Dette kan muligvis også gå ud over ting på land som f. eks. Natklubben. Den ligger nemlig lige over hulerne.


The Penguin Times #90


Så var det torsdag igen, og der kom en ny avis. Tidligere sagde vi, at vi ville skrive, når vi vidste mere om hullet i akvariet, som er i den underjordiske pool. Hvis du tager hen til grotten nu eller går hen til pool'en, kan du se, at der er oversvømmet. Der skal snart gøres noget ved det, og det står der også i avisen. Klik her for at læse den tidligere nyhed om glasset til akvariet, som blev ødelagt.

I den nye avis kan du læse om, hvordan glasset til akvariet ved pool'en blev ødelagt.

Der er også en håndfuld begivenheder i den nye avis, men det er næsten det samme, som der stod i den gamle avis. Begivenhederne kan som altid findes på side C4 i "The Penguin Times".

6. Juli
  • Nyt tøjkatalog
  • Alt nyt badetøj
  • Ny stift (Pin)
13. Juli
  • Vandfesten begynder - alle er inviteret
18 Juli
  • Vandfesten slutter
20. Juli
  • Nyt tøjkatalog
  • Ny stift (Pin)
Det var alt for nu, men du kan læse om den nye avis, når den udkommer på torsdag.

Pin (d. 6/6 - 20/6 2007)

Så er det på tide at få opdateret bloggen, og det kan jeg passende gøre ved at skrive, hvor du kan finde den nye Pin. Du kan finde den i Dance Lounge, som er stedet over natklubben. Pin'en er denne gang en vanddråbe. Her er et skærmbillede af stedet med den nye Pin.

"Dance Lounge"; stedet hvor du kan finde den nye Pin.

Et nærbillede af den nye Pin, som denne gang er en vanddråbe.

onsdag den 4. juli 2007

Interviews med pingviner

Her er nogle interviews, jeg har lavet med nogle pingviner på Club Penguin.

Først lavede jeg et interview med Sweetzgirl:
"Hvad er din yndlings-farve? Det er grøn.

Hvilken slags musik kan du bedst lide? Hip Hop og Pop."

Så lavede jeg et interview med haley1123:
"Hvad er din yndlings-farve? Blå og sort

Hvem er din yndlins-musikant? Bow Wow og huey.

Hvor er dit yndlings-sted i Club Penguin? The Iceberg".

Og så til sidst lavede jeg et intewiew med rjmoyer8:
"Hvad er farven/farverne på din/dine puffle/puffler? Rød og blå

Hvad er dit yndlingssted i Club Penguin? The Cove

Og "hvad er din yndling-farve? Blå".

Det var så alle de interviews jeg kunne få mandag d. 2 juli.
Håber i har læst dem eller vil læse dem.

mandag den 2. juli 2007

Pingvin kodealfabet

Hvis du har prøvet at blive hemmelig agent i Club Penguin, så kender du helt sikkert til Club Penguin kodealfabetet. Det er ret enkelt at bruge, men det kan godt tage noget tid at tyde.


2 sider fra spionhåndbogen "The F.I.S.H.", hvor du kan læse om kodealfabetet.

Billedet fortæller næsten det hele, men hvis du har problemer med dette alfabet, så kan du skrive en kommentar, og vi skriver tilbage så hurtigt som muligt.

Tastatur genveje

I Club Penguin er der en del tastatur genveje, som man kan bruge til at lave smiley'er og til at vise andre små billeder. Vi har lavet denne liste, hvorpå du kan læse, hvilke taster du skal trykke på for at bruge genvejene.


W = Vink.
T = Skyd snebold.
Y = ”Yes”.
O = ”Ok”.
D = Dans.
H = “Hello”.
J = Vittighed.
B = “Good-Bye”.
N = “No”.

- = Kvalitet.

E+T / E+Æ = Rap-lyd.
E+I = Iglo (billede).
E+P = Puffle (billede).
E+S = Skelethoved (billede).
E+D = Sol (billede).
E+F = Blomst (billede).
E+G = Joystick (billede).
E+H = Hjerte (billede).
E+L = Firkløver (billede).
E+Z = Pizza (billede).
E+C = Kaffekop (billede).
E+N = Måne og stjerner (billede).
E+M = Mønt (billede).

De steder hvor der står f. eks. E+P, så skal du først trykke på "E" og derefter på "P". Altså, du skal ikke holde dem nede på samme tid, for så virker det ikke altid. Du skal sørge for, at du ikke skriver, når du skal bruge genvejene, for så virker det ikke.
Du kan skrive en kommentar, hvis du ikke kan finde ud af det, og så svarer vi så hurtigt som muligt.

søndag den 1. juli 2007

Anmeldelse af Pizza Parlor

Det er en smule svært at få en plads, og hvis du endelig får en, er det ikke sikkert, du kommer til at sidde overfor den, som du havde ønsket. Men der er pladser nok, hvis du venter lidt. Du kan vælge at gå hen på Pizza Parlor'en i en server, hvor der ikke er særlig mange pingviner. Det kan være der er pladser der.

En Pizza Parlor hvor der ikke er særlig mange gæster.

Tjeneren kan være yderst uopmærksom. Men det er måske heller ikke så mærkeligt, hvis der er mange gæster, han/hun skal tage sig af. Og det kan også bare være, at det bare lige var min server, hvor de var lidt uopmærksomme. Der er vidunderlig afslappet musik, der bliver spillet der. Det er en typisk restaurant-musik. Da jeg fik en plads ved et bord, sad jeg overfor en sød lyserød hun-pingvin. Hun var også tjener på stedet. Som sagt var hun sød, men hun startede lidt for hurtigt med at sende hjerter. Men sådan gør man på Club Penguin. Jeg bestilte en pepperoni-pizza af hende, og den kom faktisk ret hurtigt. Den kostede normalt 10 mønter (coins), men hun vil give mig den for 2 mønter (coins). Du skal bare fedte for tjeneren, så skal du nok få rabat.

Sådan bliver maden i Pizza Parlor lavet.


Folk snakker pænt til hinanden, og der er masser af kærlighed i luften. Du skal nok vælge at gå hen på Pizza Parlor'en på en server, der er mange på. Ellers er det ikke sikkert, der er en tjener til stede. Men så er det også sværere at få en plads, end det er på en server, hvor der er lidt. Det er et fantastisk hyggeligt sted, og det er værd at komme.

Sådan ser Pizza Parlor ud udefra.

Du kan finde Pizza Parlor på "The Plaza",
som ser sådan her ud på kortet.

Nyd jeres ophold der.
Jeg nød mit.

Grotten - Glasset revner

I "The Cave" (grotten) i Club Penguin er der et akvarium. Der svømmer en gang imellen en fisk og en krabbe forbi, men nu har krabben lavet hul i akvariet. Der er stadig ingen der ved, hvad dette kommer til at betyde for grotten, og om det overhovedet er noget alvorligt. Det er kun et lille hul, men efter lang tid, kan grotten være fyldt med vand. Grotten har endnu ikke taget skade af vandet, men det kan være, at det sker senere.


Dette er grotten, hvor glasset til akvariet er revnet.

The Iceberg

Der er endnu et hemmeligt sted i Club Penguin, som man også kun kan besøge, hvis man trykker et bestemt sted på kortet. Det er en lille ø eller nærmere en stor isflage, som ligger i vandet. Lige for tiden er der fyrværkeri, hvis man går derud. Du kan komme derud ved at trykke her:

Du skal trykke her, hvis du vil ud på isbjerget.
(Dette er et udklip fra kortet)

Vi fik også lige et skærmbillede fra fyrværkeriet, som du næsten skal tage at se. Vi ved ikke endnu, hvorfor der er fyrværkeri, men du kan måske høre mere om det senere.

Fyrværkeri på isbjerget. Du kan se det i baggrunden på himlen.